Præsentationer af produkter

Logbog for håndværk og design undervisning tirsdag d. 10. september 2019.

Til denne undervisning var det nærmest kun præsentationer af vores produkter. Vi arbejdet også lidt med at visualisere vores undervisningsforløb om dekonstruktion de sidste 30 min.

Gennemgangen af præsentationerne, syndes jeg ikke jeg fik særlig meget. Det var fint at høre og se hvad de andre havde lavet, men vi brugte alt for lang tid på det og da vi har lavet vores produkter i samme lokale har vi jo hørt løbende om hinandens projekter.

Hvis jeg skulle lave et lingende forløb med en klasse vil jeg nok lave præsentationerne ved en mere showroom artig præsentationer. Hvor eleverne laver hvert deres udstilling, ligesom vi havde, men der efter står der kun en eller to ved hver af udstillerne, så kan resten af eleverne gå rundt og spørge ind til produkt, process etc. Dette vil kunne gøres på meget kortere tid og tiden vil være lettrer at kontrollere.

Ind til vider har vi haft 5 undervisningsgang på Campus Carlsberg og har kun arbejdet i træværkstedet 1 gang. Det syndes jeg er rigtig ærgeligt at vi ikke har brugt mere tid på det håndværks mæssige del af Håndværk og design, da jeg syndes design delen er letter og kan laves i hvilket som helst lokale. Jeg syndes det er et virkelig spændene emne, dette med hvor meget skal man vægte det håndværk i forhold til designet. Det kan være at jeg vil arbejde med dette emne i min praktik, da min praktiklærer vurder håndværket meget højt og kun introducere design delen i 6 klasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *